Höst 2017

Hösten inleddes med en workshop i jemenitisk folkdans på Studiefrämjandet i Stockholm. Planer finns även på att till våren starta upp en dansgrupp i samarbete med A.R.T Kulturförening som tränar och framför jemenitisk folkdans.
Vi kommer genomföra en kort turné med Carnival of the animals (5-10 år) som vi kommer spela för skolor 20-21 september i Gislaved och för allmänheten 24 september på Järfälla kulturscen. I Järfälla är det fri entré och gratisbiljetter delas ut cirka en vecka innan på biblioteken i Järfälla. Eventuella restbiljetter delas ut en halvtimme före föreställningen på Järfälla kulturscen.
I oktober och november kommer Anisa åter besöka Egypten och följa upp planer på att starta upp verksamhet även där. Denna period kommer Anisa även spela in en dansbaserad kortfilm med lokala dansare i samarbete med en egyptisk fotograf. Förhoppningsvis kan vi arrangera en visning av denna i Stockholm innan jul!
Dessutom har Carnival of the animals blivit inbjuden att spela på Yemeni children and families’ festival i Kairo, Egypten i December.