Producent sökes

Producent sökes till ANISA Dance Production.

Anisa Dance Production centrerar kring koreografen Anisa Hasson Abas konstnärliga arbete. Sedan 2011 är Anisa baserad i Stockholm och har här bland annat producerat dansföreställningarna Petra och Vargen (2012), Våren (2013) och Carnival of the animals (2015). Föreställningarna riktar sig huvudsakligen till barn och unga.

Som producent kommer du ihop med Anisa planera, genomföra och utvärdera olika konstnärliga projekt. I arbetet ingår exempelvis att skriva ansökningar och redovisningar, sälja Anisas dansföreställningar, planera budget, hålla mailkontakt med scenkonstarrangörer, uppdatera informationen på hemsidor o.s.v.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 10% (4 h/vecka) med start 1 april. Tjänsten kan utökas periodvis beroende på aktiva projekt.

Vi söker någon som är insatt i dansbranschen i Sverige och bekant med olika offentliga bidragsgivare. Av stor vikt är att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Ansök med kort presentation och CV senast 19 mars via mejl till anisa@anisadance.se. För frågor om tjänsten, kontakta niklas@anisadance.se.