Vintern 2016/2017

Just när detta inlägg skrivs är vår koreograf Anisa i Kairo, Egypten tillsammans med dansarna Nelly och Tiina för att spela dansföreställningen Carnival of the animals. Föreställningen spelas på tisdag (6 december) på El Sawy Culture Wheel i Kairo och på onsdag (7 december) på Cairo Opera House. Anisa kommer även hålla dansworkshops för barn och ungdomar på bland annat Swedish specialized center for special needs, också i Kairo. Detta ser vi mycket fram emot!

Anisa har nyligen spelat in en dansfilm i Egypten i samarbete med lokala dansare och filmare. Vi hoppas att dansfilmen kommer ha premiär i Stockholm i början av 2017 så håll utkik för ytterligare uppdateringar om detta!

Just nu håller vi även på att planera inför en skolturné till våren som riktar sig speciellt till asylsökande och nyanlända barn i åldern 5-10 år. Vi kommer bland annat spela i Stockholm, Botkyrka och Haninge i januari och eventuellt i Huddinge, Solna och Tyresö i februari eller mars. Detta är möjligt tack vare stöd från Stockholms läns landsting och ett flitigt planerande av vår producent Niklas.

Vi vill också passa på att önska er frid och ledighet inför kommande vinterhögtider och också att tipsa om att det såklart även går bra att dansa i snö och slask!